Kook atelier Joop Zwiep

2016-02/joop-zwiep.jpgJoop Zwiep werd in 1959 geboren in Oldenzaal en groeide op in Assen.In 1993 begon hij zijn eigen Restaurant Idylle in Zweeloo.Daar wil hij zijn en kennis over producten en het pure bereiden ervan graag delen met de echte 'culi's'.

 

Kookatelier Joop Zwiep is het idee voor een informeel en ontspannen uitje.

Met of zonder kookervaring, geen enkel probleem,jullie gaan met z’n allen “aan de kook”
om een menu voor te bereiden met uitsluitend verse en seizoensgebonden ingrediënten.
Ook tips over inkoop en het zorgvuldig opmaken van de borden komen aan de orde.
Joop vertelt tevoren wat moet gebeuren en treedt in de keuken alleen “optimaliserend” op.
Niet hij kookt, maar u bent nu zelf samen met de groep de “sterren” koks!

Minimaal 6 tot maximaal 14 personen kunnen in de professionele keuken van het atelier terecht.
Het aantal deelnemers aan de maaltijd is minimaal 10 en het maximum aantal is 34.
Kortom, koken met een zelf samengestelde brigade voor gasten die u zelf uitnodigt behoort ook tot de vele mogelijkheden.

De keuze bestaat uit een vier- of vijf gangen menu.
De deelnemers krijgen aan deze eenmalige kooklesmiddag of avond behalve een huisaperitief of koffie bij de ontvangst,
de recepturen van de diverse gerechten die op tafel komen,
een kookschort met uw eigen naam, het vier of vijf gangen menu en mineraalwater op tafel.
Ook is er de mogelijkheid om een wijnarrangement te nemen of wijnen uit de kelder van het kookatelier uit te zoeken.

website:   kook atelier joop zwiep

 
Gebruikte Tags: , , , , ,