Kooklokaal

2014-04/kooklokaal.jpgAl eens gedacht aan een kookworkshop als bedrijfsuitje, familieaangelegenheid, speciale verjaardag, teambuilding, personeelsuitje, jubilea of vrijgezellenfeest?Gezellig bij het kooklokaal in Emmen.

 

 

Via eenvoudige technieken en recepten met elkaar een verrassend menu op tafel zetten.
Uiteraard gaat het kokkerellen samen met een flinke portie gezelligheid in een ontspannen sfeer
en dat is heel anders aan tafel gaan.
Na het bespreken van de datum en het gekozen thema ontvangt u voorafgaand een bevestiging
en 2 menu voorstellen waar u een keuze uit kunt maken of een combinatie van de gerechten.

Hierbij worden de menu voorstellen ten alle tijden op wens gemaakt,
rekening houdend met voorkeuren, dieetvoorschriften, vegetarische invullingen of allergieen.
Hierdoor bereiden zij geen enkele avond hetzelfde menu.

Bij aanvang van de workshop ontvangen zij u in ontspannen sfeer, waarbij het tijdstip meestal voorafgaand in overleg kan worden vastgelegd.
Jullie starten de workshop veelal met een hapje en drankje om vast in de stemming te komen.
Na uitleg van het besproken menu zal de kooksessie starten, welke veelal een uurtje in beslag neemt.
Hierna gaat u plaatsnemen aan de in sfeer van het thema gedekte tafel, waarna het genieten van het bereidde menu kan beginnen.
Planning is meestal tussen de 4 en 4,5 uur tussen aankomst en de afsluiting van de koffie en de thee.

Hierbij kan gekozen worden voor een elf-tal verschillende invullingen:
Culinair kokkerellen
Indische rijsttafel bereiden
Italiaans kokkerellen, verse pasta’s draaien enz.
Tapas en hapjes bereiding gevolgd door een wijnproeverij.
Surinaams kokkerellen
Oosters culinair
Japans met onderdeel sushi
Thaise keuken
Bonbons maken
High tea bereiden
Taarten opvullen en decoreren met fondant enm marsepein(op maat gemaakte workshop)

Groepsgroote minimaal 10 personen.
Er zijn 2 consumpties inbegrepen, inclusief de koffie en thee bij het natafelen.

website: kooklokaal