Diggels

2014-04/diggels.jpgOp 8 januari 1999 openden zij als nieuwe eigenaren de deuren van Brasserie Diggels in Westerbork.Zij hebben een gezellige zelf-kook-arrangement samengesteld.

 

 

Zelf koken

HOE ZIET ZO'N AVONDJE KOKEN ER NOU ONGEVEER UIT?
U bereidt, samen met de kok(s), een vier-gangen-diner bestaande uit een voorgerecht, een tussengerecht,
een hoofdgerecht en een dessert.
Van te voren heeft de kok het diner samengesteld, uiteraard rekening houdend met mogelijke diëten.

WAT WORDT ER VAN U VERWACHT?
Bij binnenkomst ontvangt u informatie over het verloop van de avond en drinkt u alvast een glaasje wijn.
U wordt in 4 groepjes verdeeld, ontvangt een kookschort en een koksmuts, en gaat aan de slag in de keuken met de
voorbereidingen van uw gerecht (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht of dessert).

Zijn de voorbereidingen klaar, dan gaat u aan tafel met uw gezelschap. De tafel is door u en/of een aantal van uw
mede-kook-genoten zelf gedekt met het nodige bestek en een aantal wijnglazen.
Bent u medeverantwoordelijk voor bv het hoofdgerecht, dan kunt u eerst rustig plaatsnemen en genieten van de
voorgerechten en een passend glas wijn bij iedere gang.
Maar ... na de voorgerechten bent u aan de beurt. Opnieuw de keuken in om het hoofdgerecht "af" te maken en
vervolgens aan uw tafelgenoten uit te serveren.

WIJNEN:
Voordat uw diner begint, wordt er eerst een glas wijn aan tafel ingeschonken. Kort wordt er verteld over deze wijn
en wijnen in het algemeen (hoe houd ik mijn glas vast, hoe proef ik officieel, waarom smaken sommige wijnen "zuur" ...).
Tijdens de gehele kookworkshop worden er in totaal 5 wijnen geproefd.


Voor dit gezellige zelf-kook-arrangement kunt u met minimaal 10 en maximaal 20 personen bij hen terecht.
Dit kan alleen door de week, van maandag t/m vrijdag.
In principe vanaf 16.00 uur tot ca. 21.00 uur, andere begintijden in overleg.
 
Een gegarandeerd gezellige, culinair actieve avond!

 website: diggels

 
Gebruikte Tags: , , , ,